Waarom is schrijven zo goed voor je

Tegenwoordig mediteren we wat af, zitten we braaf iedere week op een yogamatje en reflecteren bij alles wat we meemaken. We doen alles om de chaos in onze brein op orde te brengen en te houden. Door te schrijven kan het je helpen ervaringen in je leven te verwerken. Je hersenfuncties worden geactiveerd wanneer je emoties benoemd en ervaringen ordent op papier en hebben een stabiliserende werking op je geest. Het is net als van je ‘af praten’. Nu kan je ook emoties verwerken om ze van je af te schrijven. Van je af schrijven zorgt dus niet alleen voor voldoening als je een zweverig type bent die alles wilt opschrijven of een vlotte pen hebt. Een vulpen kopen online daarmee schrijf je je dagelijkse gedachten ervaringen en gevoelens op papier, wat een heel positief effect kan hebben.

Maak wat tijd voor jezelf

Sta letterlijk even stil en ga het gesprek met jezelf aan. Ga een paar keer per week met pen en papier zitten gedurende 10 minuten. Je leert zo wat je fijn, belangrijk, moeilijk en inspirerend vindt steeds beter kennen. Verwen jezelf en ga een parker 5th kopen. Dit verhoogt het schrijf genot. Deze pennen worden van hoogwaardig materiaal gemaakt die bijdraagt aan een optimaal schrijf comfort.  Schrijf je graag met een vulpen dan is mont blanc de ideale vulpen. Bestel meteen een mont blanc pen vulling erbij zodat je niet ineens zonder vulling zit en fijn door kan schrijven. 

Kies voor luxe

Veel mensen vinden het fijner om met een balpen te schrijven dan met een vulpen. De ‘gewone’ Bic pen is misschien te gewoon en wil je een wat luxere balpen. Kies dan voor de waterman ballpoint. Zij zijn in 1949 begonnen met de productie van balpennen. Toendertijds kosten het slechts €1,00. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in verschillende edities en kleuren. Er zit dus altijd een geschikte balpen tussen.  

asus tablet

goedkope laptop

Laptop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *