Is de dad sneaker een style icoon geworden?

Of je nu hier bent voor de cyclische reboot van nostalgische trends, sportief bent met je stijl, of leeft voor alles wat met streetwear te maken heeft, je hebt waarschijnlijk kennis genomen van de dad sneakertrend . Van stevige silhouetten tot overgebouwde zolen en retro-logo’s, deze comfortabele sneakers lijken misschien polariserend, maar velen waarderen hun throwback-esthetiek. Velen genieten van de aantrekkingskracht van een comfortabele schoen van een oud sneakermerk (vandaar de vaderreferentie).

Onderkant formulier

Categorisch vallen dad sneakers in de lelijke categorie met trends, die nostalgische stijlen zoals bermuda’s, mama-jeans en Birkenstock-sandalen. Het is begrijpelijk dat deze trends lastig te realiseren lijken. Maar ondanks de ongerustheid blijven papa-sneakers een enorme trend in 2021. Een handvol stijlen van onder meer Nike, New Balance en Adidas zijn bijzonder populair gebleken in modekringen. Dit betekent dat er volop mogelijkheden zijn om de trend van de papa-sneaker uit te proberen als je nog niet aan boord bent en de look van harte rockt. Een beetje begeleiding van beroemdheden, redactionele en commerciële stylisten door middel van outfitideeën van top tot teen, kan precies de push zijn die je nodig hebt om vertrouwen te wekken. Of de sfeer waar je naar op zoek bent, relaxt of gepolijst – ja, het ‘

Blijf lezen voor zes chique aanbevelingen voor papa-sneakeroutfit van stylingexperts die zich richten op de volgende It Nike-, New Balance- en Adidas-stijlen. Plus, alle stukken die je nodig hebt om elke look zelf te creëren. Als je nog meer overtuigingskracht nodig hebt, neem dan een pagina uit de stijlboeken van Kaia Gerber, Rosie Huntington-Whitely en Timothee Chalamet door ook enkele van hun recente sneakeroutfits van hun vader na te bootsen .

Wat te dragen met dad sneakers?

Dus als je erover denkt om een ​​paar van deze bizarre nieuwe dad sneakers voor jezelf te pakken, vraag je je misschien af ​​’maar waar draag ik ze mee ?!’ Het antwoord is letterlijk alles. Hoewel je normaal gesproken geen sneakers draagt ​​met een jurk of een pak, lijkt het erop dat hoe schandaliger je schoenen eruit zien, hoe meer trendy. Er zijn beroemdheden en influencers die elegante jurken dragen met dikke en niet-passende dad sneakers en hun fans vinden het geweldig. Misschien is dat de reden waarom deze trend zo terugkomt. Mensen houden ervan dat ze zich geen zorgen hoeven te maken of hun schoenen wel of niet bij hun outfit passen. Hoe meer mismatch, hoe beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *