Badkamer
Geen categorie

Hoe je de badkamer meer karakter kan geven

De badkamer is vaak een kamer die een beetje vergeten wordt door mensen. Je bent zo druk bezig met het goed inrichten van je woonkamer en slaapkamer. De badkamer wordt vaak een beetje afgeraffeld, en zolang er maar een douche en wc in staat, is het wel prima. Maar dat is simpelweg gewoon zonde. Je kan namelijk zoveel leuks doen met je badkamer, waardoor het er mooier uitziet. Want natuurlijk is een douche altijd lekker, maar wordt het niet nog beter als je ook een mooi uitzicht hebt. Voor mij persoonlijk is het gewoon altijd beter als ik een mooie plek heb om in te douchen, dan een kaal hok. En om mensen te helpen met dit verwezenlijken, dacht ik er even een blogje over te schrijven. Zo kan iemand misschien wat ideeën opdoen om hun badkamer een mooiere plek te maken. 

Goede verlichting is onmisbaar

Heel veel mensen gooien gewoon wat simpele TL-verlichting in hun badkamer, of een oud gloeilampje waarmee je net genoeg ziet om jezelf te scheren. Dat kan gewoon echt niet, waar daarmee is je badkamer eigenlijk al meteen een stuk lelijker. Natuurlijk is goed fel licht belangrijk om je make-up in te doen en andere spiegel gerelateerde dingen. Maar dat wil niet zeggen dat dit licht het enige is wat je in je badkamer moet hebben. En het perfecte licht om erbij te hebben in je badkamer, zijn inbouwspots. Deze nemen namelijk geen ruimte in, en omdat er zoveel verschillende soorten zijn, kan je altijd mooi licht creëren in je badkamer. De meeste soorten inbouwspots badkamer bij ledinbouwspotsled.nl zijn namelijk nog dimbaar ook, dus je kan het altijd aanpassen hoe je wilt!

Zet wat mooie planten in je badkamer

Iets waar veel mensen vaak niet aan denken, maar eigenlijk perfect is, zijn planten in de badkamer. Het kan namelijk de badkamer echt ontzettend erg opfleuren. En omdat de badkamer vaak al een warme en vochtige plek is, doen heel veel planten het erg goed in de badkamer. En het belangrijkste, het kan er ontzettend stijlvol uitzien. Je moet natuurlijk wel de juiste soorten planten neerzetten, maar dit ligt ook weer een beetje aan de soort sfeer die je wilt. Kamerplanten met grote bladeren zijn altijd mooi in de badkamer voor zowel een moderne als ouderwetse sfeer. Maar er zijn uiteraard nog veel meer soorten planten die je neer kan zetten in de badkamer. En dat kan je helemaal zelf bepalen. Zolang je ze maar niet vergeet water te geven!