Fotografie

Bij Propfun huur je de beste photobooth

Propfun heeft ons examengala veel leuker gemaakt. Aan het eind van elk schooljaar is het weer zover. Een nieuwe examenklas neemt afscheid van onze school. Dit is voor hen, maar ook voor ons als school, een erg spannende tijd. Zo moeten er veel dingen gebeuren en moeten er veel dingen georganiseerd worden. De examens komen eraan, de diploma-uitreiking moet gebeuren en ten slotte wordt er een examengala gegeven. Dit jaar hebben de studenten niet zo’n makkelijk jaar achter de rug. Door pandemie hebben vrienden en vriendinnen elkaar lang niet gezien, daarnaast worden veel dingen dit jaar anders georganiseerd dan anders. Dit is natuurlijk erg verdrietig, maar ook een reden voor ons om extra ons best te doen om er wat leuks van te maken.

Photobooth

Iets wat iedereen altijd enorm leuk vindt zijn de foto’s. Iedereen loopt tijdens de uitreiking en tijdens de gala’s in mooie jurken en nette pakken. Het is dan natuurlijk extra mooi om deze mooie momenten op te slaan door vele foto’s te maken. We wilden de leerlingen dit jaar extra vrijheid geven om leuke foto’s te maken. We wilden photobooths huren. We hadden het hierover met leerlingen, en ook zij vonden het een erg goed idee. Nu nog een plek vinden waar we deze dingen kunnen huren. 

Propfun

Na een poosje gezocht te hebben kwamen we uiteindelijk uit bij Propfun. Propfun is een website die photobooths verhuurt tegen zeer scherpe prijzen. Ze luisteren naar de situatie en bieden een oplossing die het beste bij je past. Dit is dus ook precies wat wij deden. Ze vertelden ons precies welke, en hoeveel photobooths we het beste konden huren. We stemden met dit voorstel van Propfun in en waren erg benieuwd hoe het zou gaan.

Het resultaat

Het was de dag van de waarheid. De diploma-uitreiking en het gala zouden bijna gaan beginnen. Gelukkig waren de photobooths ruim op tijd gearriveerd. De avond vloog voorbij. We kregen alleen maar positieve reacties over de avond, maar vooral ook over de photobooths van propfun. Het is een erg leuk idee om zelf eens uit te proberen. En je weet nu ook meteen dat je bij propfun terecht kunt.