3x waarom je photoflyers moet kopen!

Het bedrijf photoflyer.com is een bedrijf waar je instant foto’s kunt bestellen die gepersonaliseerd zijn. Dit bedrijf, dat in 2003 is opgericht, verstuurt deze naar 70 verschillende landen. Dus geen stress als je niet in Nederland woont, je kunt ze ook gewoon bestellen! Maar waarom is dit Nederlandse bedrijf zo’n succes? En waarom zijn deze instant foto’s zo leuk en waarvoor kun je ze gebruiken? Dat lees je hieronder! En ik durf te wedden dat jij, na het lezen van deze blog, ook voor jezelf, je bedrijf of als cadeautje deze instant foto’s bij photoflyer.com gaat bestellen. 

Feesten en partijen 

Allereerst is dit natuurlijk enorm leuk voor op feesten en partijen. Bijvoorbeeld als je gaat trouwen of als je een groot verjaardagsfeest gaat geven. De gasten die op jouw feest zijn krijgen dan namelijk een mooi aandenken aan het feest waardoor ze vaak terug kunnen denken hoe leuk het was. En het is dus ook gelijk een soort ‘cadeautje’ voor je gasten. Want de jarige of de bruid trakteert natuurlijk! Daarnaast is het natuurlijk ook enorm leuk voor jezelf als herinnering. 

Marketing

Daarnaast zijn instant foto’s heel goed voor marketing. Mensen vinden het leuk om een foto als deze te bewaren of op te hangen en zullen op die manier elke keer herinnerd worden aan je merk als deze op het kader staat. Ook zullen zij jouw merk associëren met een positieve gedachte, omdat jij als merk zij dit ‘cadeau’ hebt gedaan. Het is dus hartstikke leuk om op een rode loper avond of ander soort evenement van jouw merk te gaan staan met een instant camera. Maar ook als je op een bepaald evenement enkel een kraampje of iets dergelijks hebt, is dit enorm leuk. Je hebt dan namelijk iets wat anderen merken of kraampjes niet hebben! 

Zelf ontwerpen

Tot slot is het voordeel van photoflyer.com dat je het kader om je instant foto heen zelf kunt ontwerpen. Ze hebben hier enorm veel templates voor en er is dus genoeg keuze. Dit template kan je aanpassen met je eigen tekst zoals bijvoorbeeld ‘Dylan & Susan’ voor een bruiloft, een datum en plaats, ‘25e verjaardag’, of welke originele slogan, tekst of motto je ook maar wil! Je kunt tot slot ook nog kiezen uit vele opties waaronder het formaat van de foto, de kwaliteit van het frame, de kleur, het lettertype, enzovoort! Je kan de frames dus helemaal aanpassen aan je eigen stijl of de stijl van het feestje of het evenement. Of naar hoe je merk eruit ziet of wat het merk uitdraagt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *